14. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haapsalu Kutsehariduskeskus

Aadress: Ehitajate tee 3, 90401 Uuemõisa, Läänemaa Telefon: 666 1740 E-post: [email protected]ülg: http://www.hkhk.edu.ee/

Haapsalu Kutsehariduskeskus pakub 2-aastase õppega raamatupidamiseeriala, mis toimub tsükliõppena ja sobib hästi ka töö kõrvaltõppimiseks.Õpitakse:

Raamatupidamise alused,

finantsraamatupidamine,raamatupidamine personaalarvutil,majandusõppe ajalugu,mikro- ja makroökonoomika,majandusmatemaatika,FIE,statistika,pangandus,asjaajamine,turundus,ettevõtlus,informaatika,erialane inglise ja vene keel, soome keel.

Eriala eeldab täpsust, ausust, kohusetundlikust. Eriala lõpetanu leiab tööd raamatupidajana asutustes ja ettevõtetes.

Õppekava läbinuile antakse tunnistus keskhariduse baasil kutseõppe läbimise kohta.

Autor: Maria Kupinskaja

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700