Jaga lugu:

Lp. tööandja

Maksu-ja Tolliamet on planeerinud lõpetada tööandjate õigeaegselt esitatud  tuludeklaratsioonide töötlemise 26.jaanuaril. Sellest tulenevalt  tagab  haigekassa 2007. aastal algavate esmaste töövõimetuslehtede alusel  määratud hüvitise laekumise kindlustatu kontole hiljemalt  16.veebruariks.Palun informeerige oma töötajaid, kelle töövõimetusleht algab 2007. aasta  jaanuaris, et ajutise töövõimetuse hüvitis laekub eelpool nimetatud  põhjustel nende arvelduskontodele  tavapärasest hiljem.Otsus ei puuduta füüsilisest isikust ettevõtjate (FIE-de) ja võlaõigusliku  lepingu alusel kindlustatud isikute  töövõimetuslehti. Nende puhul arvestatakse hüvitis 2006. aastal makstud sotsiaalmaksu alusel. Seega ei  pea neile hüvitise välja arvestamist ega maksmist edasi lükkama.Tööandjate ja kindlustatute küsimustele vastab haigekassa kliendiinfo telefon1 6363Edukat uut aastat

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt