Autor: Raamatupidaja.ee • 21. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võida 1000-kroonine kinkekaart restoranilt Maikrahv!

Hea portaali külastaja, Raamatupidaja.ee meeskond täienes sel sügisel: üheskoos püüame portaali huvitavamaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Aita meil muutuda! Täites allpool asuva küsimustiku juhid Sa meie tähelepanu portaali kitsaskohtadele. Tänutäheks abi eest loosib restoran Maikrahv (Raekoja plats 8) 13. detsembril kõigi vastanute vahel välja 1000-kroonise kinkekaardi, mille õnnelik omanik saab võimaluse tähistada pühademeeleolu Maikrahvi keskajahõngulises saalis. Loe Maikrahvist lähemalt leheküljel www.maikrahv.ee. Küsimused vastaja kohta Olen:

- naine mees (märgi üks või mitu)

Minu vanus:

- alla 20 20-30 30-40 40-50 üle 50Minu amet:

- raamatupidaja pearaamatupidaja / finantsjuht jurist konsultant / spetsialist büroojuht / sekretär ettevõtte juht / osakonnajuhataja väikeeteevõtjamuuKüsimused portaali kohta

Külastan raamatupidaja.ee\'d:

- iga päev vähemalt kord nädalas väga harva enam ei külastaKülastan/kasutan portaalis rubriiki:

UudisedArtiklidFoorumKoolitusKonverents(Palga)kalkulaatorSeadusedTööpakkumisedmuuSoovin leida rohkem infot:

raamatupidamisest ja finantsaruandlusestmaksudest ja maksumuudatustesttööõigusestraamatupidajale vajalikest töövahenditestraamatupidamis- ja majandustarkvarasttöökuulutustestraamatupidamisteenustestkoolitustest ja konverentsidestnaisele olulisest (pere, kodu, tervis, ilu, vaba aeg)muuPortaalis info leidmine on:

- keeruline jõukohane lihtneAvalehel on infot:

- liiga palju parajalt liiga vähePortaalis soovin osta:

- erialaajakirju erialakirjandust ei soovi ostamuudPortaali muudaks paremaks see, kui:

Suur aitäh vastamast! Sinu abi on meile hindamatu väärtusega.

Jäta palun siia oma kontaktandmed, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta.

* Nimi:* E-mail:Telefon:

*

Õnneliku võitja nime avaldame portaali avalehel 15. detsembril 2006.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700