Raamatupidaja.ee  • 17. oktoober 2006
Jaga lugu:

Vastab Kristel Aarna

Kes ma olen?

Olentudeerinud Tartu Ülikoolis majandusküberneetikat jaAmeerika Ühendriikides Bentley College\'is finantse. 1999. aastalAmeerikast tagasi tulles liitusin KPMG-ga. Olen viimase seitsme aastajooksul tegelenud ettevõtete ostude-müükide jaühinemiste nõustamisega. Tehingute nõustamiseteema on väga mitmekülgne ja huvitav ning ma usun, etsuudan end sellega veel pikalt põnevil hoida.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Kuigiraamatupidamise hea tava annab järjest suuremaid võimalusiraamatupidajatel oma loomingulisust näidata, on täpsus,korrektsus ja süsteemsus minu arvates siiski raamatupidajapõhiväärtusteks. Mina näen raamatupidajattavaliselt nö külalise pilguga ja küsin temalt sageliebatavalisi küsimusi. Vahva on koos töötada inimesega,kes väljakutsetest innustub ja kelle mõte kohe kaasatöötama hakkab.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Ameerikaselades sai viis aastat järjest kadedusega vaadatud, kuidaspühade eel inimesed kinkide otsimise raskuse üle kurtsid jajärjekordse suguvõsa kokkutuleku eel hädaldasid. Mulon hea meel, et Eestis olles jääb aega isegi väheks,et kõikide sugulaste-sõpradega kohtuda. Ja muretsemapeab pigem selle pärast, kuidas 25 lähimat sugulast lauaümber ära mahutada või kui lapsel lähevad omamitmete onude-tädide nimed sassi.

Sinuga,hea konverentsil osaleja, tahan jagada Juhan Viidingu loomingut:

Mison see luuletaja luule?

Seeon:

kuimõtled elule

jamillelegi muule.

Mison see inimese osa

siinlaias ilmas?

Endmitte ära magada.

Peaseda silmas.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt