Autor: Raamatupidaja.ee • 17. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Ivo Suursoo

Kes ma olen?

Oleninfotehnoloogiaga tegelenud alates aastast 1992. Kõik algasarvutitest ja tänasel päeval olen seotud nii infrastuktuurilahendustega (arvuti riistvara ja operatsioonisüsteemid) kui kamajandustarkvara lahendustega.

Osalenpidevalt mitme Eesti suurettevõtte majandusinfosüsteemideloomisel projektinõukogus tasemel.

Mullemeeldib osaleda infotehnoloogia abil väärtust loovatelahenduste loomisel.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Raamatupidamineseob minu jaoks kaks külge: tehingute fikseerimine hea tavakohaselt ja andmete selline kogumine, mis annab ettevõtelevõimaluse teha ettevaatavaid juhtimisotsuseid.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Mindrõõmustavad päike, tuul ja vesi nii suvel kuitalvel, kuna nad pakuvad ekstreemseid sportlikke hetki. Võimalusmässata lauaga nii vee kui lume peal - sõltuvaltaastaajast - hoiab mind õues. Elu suunda aitab hoida ka väikearenev inimene minu peres.

Kurvastabmind enesekesksete huvidega reeglite väänamine jaeetikavabadus, kus iganes kujul see ilmneb.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et..

Töösinimestega on minu moto: katsu mõista enne kui hukka mõistad- see aitab nii mõneski olukorras.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700