Autor: Raamatupidaja.ee • 17. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Arne Kaasik

Kes ma olen?

Olentegutsenud nõustavas müügis müügiinimesestkuni ettevõtte juhini ca 12 aastat, seda IT japrofessionaalsete teenuste ettevõtetes. Viimased 9 aastat olenolnud seotud eelkõige keerukate tarkvarasüsteemideterviklahenduste müügi korraldamise ja juhtimisega. Tunnen,et minu jaoks on “müük iga hinna eest” jäänudselgelt aastate hämarusse, mil nii kogemusi kui teadmisi nappis.

Tänaseks olen jõudnudarusaamisele, et võin ja suudan siinkohal ka teistele head nõuanda. Oma tulevikuplaanides loodan ühelt poolt koos partneriteja kolleegidega arendada meie ettevõtteid veelgikliendikesksemaks, et luua ja toetada jätkuvalt innovatiivseidkasulikke lahendusi. Teisalt näen meie selget panust ka ITteenuste sektori arengusse – suurendamaks meievahelist koostöödja üldist võimekust kvaliteetsete kasulike lahendusteloomisel.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Tööalaselton raamatupidaja minu jaoks “varakambri hoidja” – väärtuslikja oluline inimene ettevõttes, kes meie varadel silma pealhoiab ning korda peab. Inimestena on raamatupidajad tavalised janormaalsed, soojad ning naeratavad kolleegid, mitte tingimatamustade sarvraamidega prillidega ranged pedandid. Ise ma kahjukssuur korraarmastaja ei ole, seda enam aga suhtun respekti jalugupidamisega raamatupidajatesse, ning tean, et neilt saab alatituge, nõu ning eeskuju oma isiklike tegevuste planeerimisel jaarvestamisel.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Minumotoks on corde et mente et manu – südame, mõistuseja käega. Tööalaste eesmärkide kõrval jääbselgeks prioriteediks tasakaal pere ja sõprade, hobide ja vabaaja vahel. Olen õnnelik oma pere üle, samavõrd onmul vedanud partnerite ja kolleegidega, kellega igapäevaselt koostegutsen. Kurvastab see, kui inimesed põlevad läbi, kuijuhid on ebaausad kolleegide ja konkurentide suhtes, kui rahavalitseb mõistuse üle…

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et..

Püüahaarata võimalikult paljut sellel konverentsil, aga äraunusta leidmast enda jaoks seda olulist ning just sellelepühendumast. Usalda julgelt kolleegide ja lektorite kogemusi,aga mõõda neid arukalt ja ära kõhklesuhelda Sinu jaoks lahtiseks jäänud teemadel ka pärastkonverentsi. Kõige selle kõrval planeeri teadlikult omaisiklikku arengut - selleks on konverentsi(järgne) aeg heaverstapost.

Õpi oma vigadest jaräägi neist avameelselt ka kolleegidele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700