Autor: Raamatupidaja.ee • 15. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Lauri Looga

Kes ma olen?

Olenlõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonnamajandusarvestuse ja kaubanduse erialal. Viimased 11 aastat olentegelenud majandustarkvara juurutamisega erineva suurusegaettevõtetes, ka rahvusvahelistes. Hetkel on põhifookussuunatud erinevate kaubandus-logistika lahenduste väljatöötamiseleja juurutamisele. Praegune tööandja on Columbus IT PartnerEesti AS, kus töötan süsteemi konsultandina.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Klassikalineraamatupidaja mõiste on hägustumas. Kaasaegsetetäis-integreeritud infosüsteemide ajastul vähenebraamatupidaja roll kui andmesisestaja oma, automatiseeritudlahendused tekitavad kandeid raamatupidamismoodulitesse karaamatupidaja vahelesegamiseta. Tähtsustuvad aga uued rollidnagu andmekvaliteedi ja mittevastavuste monitooring ningjuhtimisarvestuse info kogumine.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Mindrõõmustab kui inimestel läheb hästi. Kõigil.Ja uhkeks teeks see, kui saaksin olla osaline selles, et kõigilläheks hästi.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et..

Tulebolla avatud kõigele uuele ja mitte karta muudatusi. Samastuleks olla piisavalt konservatiivne, et mitte teha mõtlematuidsamme. Kui on kahtlusi, tuleb küsida, kui on kogemusi, tulebjagada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700