Autor: Raamatupidaja.ee • 8. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Urve Kipper

Kes ma olen?

KMRA Audiitorbüroo partner,vannutatud audiitor ja Audiitorkogu juhatuse liige. LõpetanudTPI (nüüdne TTÜ) tööstuse planeerimiseeriala 1973. aastal ja töötanud 1973 - 1993 mitmeisettevõtteis ja instituudis majandusarvestuse ning –analüüsivaldkonnas, 1994 – 2005 Audiitorkogu tegevdirektoina. Tööaastatejooksul on läbitud mitmeid täienduskursusi nii Eestis kuiSkandinaavias (EMI, ESKO Koolitus, KHT, PHARE).

Ühiskondlik tegevus: EestiAudiitorkogu juhatuse liige.

Mida tähendab minu jaoksraamatupidamine/raamatupidaja?

Raamatupidamiseskoostatud bilanss kajastab ettevõtte finantsseisu, mis onettevõtte juhile üheks tähtsamaks otsuste tegemisealuseks. Mida operatiivsemalt kajastatakse majandustehingudraamatupidamises seda aktuaalsem informatsioon saadakse kaseisundist. Raamatupidaja on üsna tihti tehnilise täitjarollis, kellele hilinenult laekub teave ja dokumendid varade jakohustuste muutumisest, mistõttu saab raamatupidaja vaidtõdeda, et selline on seni edastatud informatsiooni aluselkoostatud bilanss. Raamatupidamine nõuab täpsust ja sealon palju rutiinset. Tublid on need inimesed, kes seda ametit peavad.

Millised on need väärtused,mis annavad minu elule suuna?

Heameel on, et Eestil läheb hästi.

Sinule, hea konverentsilosaleja, tahan öelda et..

Rohkemsõbralikkust ja headust!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700