Autor: Raamatupidaja.ee • 8. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Jaanus Leemets

Kes ma olen?

Olen11-aastase staaziga krediidiametnik. Ilmselt minu tugevus on omavaldkonna tundmine, samas loodetavasti ka oskus oma teadmisi jakogemusi edasi anda, kuna tegelen ka protsesside arendamise jakoolitamisega.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Otsesedkokkupuuted raamatupidamise ja raamatupidajatega on jäänudajas suhteliselt kaugele, täna näen üksnes nende tööläbi analüüsitud tulemust. Kindlasti pean agaraamatupidamist huvitavaks tööks ja väga ei ühtinendega, kes seda ülikuivaks ja igavaks peavad. Kindlasti agatäpsust, korrektsust ja loogilisust nõudvaks.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Pere,sõprus, austus.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et..

Creditorshave better memories than debtors. Benjamin Franklin

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700