Autor: Raamatupidaja.ee • 8. oktoober 2006

Vastab Jaanus Leemets

Kes ma olen?

Olen11-aastase staaziga krediidiametnik. Ilmselt minu tugevus on omavaldkonna tundmine, samas loodetavasti ka oskus oma teadmisi jakogemusi edasi anda, kuna tegelen ka protsesside arendamise jakoolitamisega.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Otsesedkokkupuuted raamatupidamise ja raamatupidajatega on jäänudajas suhteliselt kaugele, täna näen üksnes nende tööläbi analüüsitud tulemust. Kindlasti pean agaraamatupidamist huvitavaks tööks ja väga ei ühtinendega, kes seda ülikuivaks ja igavaks peavad. Kindlasti agatäpsust, korrektsust ja loogilisust nõudvaks.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Pere,sõprus, austus.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et..

Creditorshave better memories than debtors. Benjamin Franklin

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700