Autor: Raamatupidaja.ee • 8. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Heli Raidve

Kes ma olen?

Olen üle 10 aasta tegelenudtööõigusega, alates 1997. aastast Heli RaidveTööõigusabi AS juhataja ja jurist. Nõustanpõhiliselt tööandjaid tööõigusealaselt, esindan töövaidluskomisjonis ja kohtus. OlenÄripäeva Kirjastuse poolt välja antud "Tööõigusekäsiraamatu" üks autoreid. Eesti Konverentsikeskuse,Eesti Maksumaksjate Liidu, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja,Eesti Õiguskeskuse, Preismann Koolituse, TallinnaKonverentside jt lektor. Õpin Tartu Ülikoolismagistriõppes õigusteadust. Äripäevajuhtimiskolleegiumi liige, Eesti Naisettevõtjate Liiduasutajaliige, Tallinna NNKÜ-NMKÜ juhatuse liige, AS Allectonõukogu liige.

Mida tähendab minu jaoksraamatupidamine/raamatupidaja?

Raamatupidaja on minu arvatestööandja mõistus ja südametunnistus ühesisikus. Temast sõltub väga suurel määral, kasäriühingu tegevus on teiste isikute (s.h töötajate,partnerite, klientide, riigi jt) suhtes õiglane ja seaduslik.

Millised on need väärtused,mis annavad minu elule suuna?

Armastan oma lähedasi jalapsi. Aktsepteerin inimeste õigust isiklikule arvamusele javeendumustele. Austan tarku ja suure südamega inimesi ninghindan inimesi, kes suudavad õppida, elus oma koha leida jasellest rõõmu tunda. Tunnen uhkust, et olen suutnudanda kolmele lapsele turvalise kodu ja kasvatada nad tublideksnoorteks inimesteks. Ja arvestades, kui üürike on elu,püüan tänuga kasutada iga päeva nii, et sellesttunneks rõõmu nii inimesed minu ümber kui ka minaise.

Sinule, hea konverentsilosaleja, tahan öelda et...

Oled raamatupidaja elukutsetvalides teinud õige ja tänuväärse otsuse. Sulon huvitav ja vaheldusrikas töö, mis annab igal päevalvõimaluse võtta vastu väljakutseid ja suheldaselle käigus huvitavate inimestega. Sa oskad tööd, mistoidab ja millega mitte kunagi nälga ei jää. Sul onvõimalus olla teistele kasulik, õppida juurde, saadaveel paremaks ja võtta vastu uus väljakutse. Ja kuna Sulon võimalik osaleda konverentsil, siis on Sul ilmselt ka tublitööandja, kes Sind hindab ja Sinu õppimise soovitoetab. Edu ja jõudu Sulle ning päikest igasse päeva!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700