Autor: Raamatupidaja.ee • 17. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nimekiri territooriumidest, mida ei loeta madala maksumääraga territooriumiks

1. Ameerika Ühendriigid, välja arvatud Ühendriikide Neitsisaared ning Marshalli Saared

2. Armeenia Vabariik3. Austria Vabariik4. Belgia Kuningriik5. Hiina Rahvavabariik, välja arvatud Hongkong, Aomen (Macao)6. Hispaania Kuningriik7. Hollandi Kuningriik, välja arvatud Aruba, Hollandi Antillid8. Iirimaa9. Islandi Vabariik10. Itaalia Vabariik11. Jaapan12. Kanada13. Kreeka Vabariik14. Leedu Vabariik15. Läti Vabariik16. Malta Vabariik17. Moldova Vabariik18. Norra Kuningriik19. Poola Vabariik20. Portugali Vabariik, välja arvatud Madeira21. Prantsuse Vabariik22. Rootsi Kuningriik23. Saksamaa Liitvabariik24. Soome Vabariik25. Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriik, välja arvatud Anguilla, Bermuda, Briti Neitsisaared, Kaimanisaared (Cayman Islands), Gibraltar, Kanalisaared (Jersey, Guernsey), Man (Isle of Man), Montserrat, Turks ja Caicos (Turks and Caicos Islands)26. Taani Kuningriik27. Tšehhi Vabariik28. Ukraina29. Kasahstani Vabariik30. Valgevene Vabariik31. Küprose Vabariik32. Luksemburgi Suurhertsogiriik33. Slovakkia Vabariik34. Sloveenia Vabariik35. Ungari Vabariik36. Horvaatia Vabariik37. Šveitsi Konföderatsioon

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700