Autor: Raamatupidaja.ee • 23. detsember 2004
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõulusalm 2004

Ülemusele. Enne jõule. Seletuskiri: "Miks mind tööl ei ole."

Seda enne jõule tean,

Nii advendi paiku juba,Palju sahmerdama peanEt kaunistatud saaks mu tuba:Kuuserootsu koju toonEhin, kaunistan seal seda;Kui päkapiku kätte saanSiis sakutama pean ka teda:"Kes ütles, et pead käima siinjust minu lapse akna pealkas ka järgmine kord kui nänni viin,arsti juures käima pean?Just sinu pärast, pärdik, rott,mul katki kolme sõrme luusest laps küll magab nagu kottkuid siiski kinni püüaks su,ja sobivaimast parim nõkstundub talle hiirelõks."Tööd tegema nüüd ma ei peaNii umbes kuu või teisegi,Sest kipsis käsi ju ei saa,Mis siis et abiks arvuti.

Andres T.

Meil on päkapikud käinud,

aga mina neid ei näinud.Nägin ainult kingipakke,nüüd ma hüppan rõõmust lakke.

Taavi Türilt

Vilgub vaikselt küünlatuli,

lõhnab kuuseoks.Kõik, mis aastas kaunist oli,jäägu elavaks.

Tiina. Põlvast

Kui sa tahad tulla - tule,

kaua su tulekut oodanud olen...ja juba kui olemas oled,tee nii, et paremat pole.

A.

Võib loota, võib naerda,

võib seista, võib kaeda -kõik sobib jõuluaega.

Jüri

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700