Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 27. detsember 2023

Raamatupidamisbüroode TOP | Võitja ettevõtte edu võtmeks sai suurim lisandväärtus

Äripäeva Infopanga koostatud Raamatupidamisbüroode TOPis jõudis esikümnesse neli alla 10 töötajaga raamatupidamisbürood. Kõrged kohad erinevate näitajate osas andsid kokku väiksema punktiskoori ja seega koha parimate hulgas.
Foto: pexels

Äripäeva Infopank võtab TOPi koostamisel arvesse lisaks viimase lõppenud majandusaasta käibele ja kasumile ka ettevõtte kasvu ja efektiivsuse näitajaid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700