Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 9. veebruar 2022

TOP: need 9 on kõige edukamad 20-aastased raamatupidamisbürood

2002. aasta alguses võttis tosin Euroopa riiki käibele ühisvaluuta euro, aasta lõpus sulges Eesti euroläbirääkimistel viimase peatüki. Hakati väljastama ID-kaarte ja sügisel hakati andma juba dokumendile digiallkirja. Samal aastal 20 aastat tagasi asutatud ettevõtetest on täna rivis 904, kes Äripäeva Infopanga andmetel on ka kõige edukamad ettevõtted, kes on 20 aastat Eesti ettevõtluses tooni andnud. Vaatame, kes neist on edukad raamatupidamisturul.
Foto: Pixabay

Raamatupidamisteenuse turul on 9 ettevõtet, kes alustasid 2002.aastal, on tänasesse päeva välja jõudnud ning on oma valdkonna ettevõtetest ka peajagu edukamad. Edukust näitab selles TOP-is müügitulu 2020. aastal.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700