Autor: Annika Kald • 27. november 2020

Raamatupidamisfirmade TOP: riik laseb laiskadel aru­annetega seanahka vedada

Äripäeva Raamatupidamisbüroode TOPi võitnud CH Konsultatsioonid omanik Christer Haimi.
Foto: Jassu Hertsmann
See, et osa firmasid naudib karistamatuse tunnet ega esita juba aastaid majandusaasta aruannet, on lubamatu käitumine, ütles Äripäeva Raamatupidamisbüroode TOPi võitnud CH Konsultatsioonid omanik Christer Haimi.

"Miks ametnikud lasevad osadel firmadel niimoodi seanahka vedada ja soodustavad nii isegi ebaausa konkurentsi teket. See tundub täitsa uskumatu. Ma ise olen töötanud ka kohtute raamatupidamiskeskuse ehk tänase Riigi Tugiteenuste juhatajana ja mulle tundub, et seda ei ole isegi keeruline lahendada," kommenteeris Haimi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700