Autor: Maret Luts, Excellenti turundus- ja kommunikatsioonijuht • 23. september 2021

Standard Books tähistab 30. sünnipäeva!

Standard Books on Eesti turul olnud juba kolm kümnendit ja selle aja jooksul on heale lapsele omaselt olnud tal palju erinevaid nimesid. Kas teadsid, et 1991. aastal alustati nimega MacHansa? Aastatega oleme teinud palju tööd, et tagada nii kauaaegsete kui ka uute klientide maksimaalne rahulolu, programmi kasutajamugavus ja kiire tarkvaraareng.
Excellenti turundus- ja kommunikatsioonijuht Maret Luts
Foto: RAIGO PAJULA

Tehnoloogia areng ja tarkavaraarendus on tänapäeval muutunud ülikiireks ning Excellenti meeskond pingutab kõvasti iga päev, et püsida konkurentsis ja hoida kliendid rahulolevatena ka järgmise 30 aasta jooksul.

Klientide tagasiside on just see, mis meie meeskonda motiveerib ning on õpetlik ja edasiviiv jõud. Toome lugejateni kolm peamist märksõna koos klientide tagasisidega Excellenti viimasest soovitusindeksi kokkuvõttest, kus kasutajad on vastanud küsimusele: „Kui tõenäoliselt soovitaksite Excellenti kui äritarkvara pakkujat oma sõbrale või äripartnerile?”

• Standard Books on mugav

„Loogilise ülesehitusega, mugav, muudatused reaalajas, hea tugi probleemide korral.”

• Kiire abi

„Kiired, sõbralikud ja rahulikud konsultandid.”

„Teenindajad teavad tarkvara ja tunnevad ka programmi hingeelu.”

„Hea on teada, et igale probleemile saab alati abi. Klient on nende jaoks kuningas.”

• Pakutava tarkvara funktsionaalsus vastab minu ettevõtte vajadustele

„Vastab täielikult minu ettevõtte vajadustele.”

„Mulle on oluline, et kui on kogemata midagi läinud valesti, siis on lihtne leida viga ja seda parandada. Mõne teise programmiga on parandamine ja veaotsimine tehtud väga keeruliseks.”

Täname kõiki lugejaid, kellel on kokkupuude meie tarkvaraga. Igaüks on andnud oma panuse sellel teekonnal. Teeme kõik endast oleneva, et klientide tunnustus jääks meid saatma ka edaspidi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700