Autor: Maret Luts, Excellenti turundus- ja kommunikatsioonijuht • 3. juuni 2020

Standard Books saadaval ka Lätis

Võimekas Excellenti poolt pakutav äritarkvara Standard Books on nüüd kättesaadav ka Lätis tegutsevatele ettevõtetele.
Foto: pixabay

Standard Books on Eestis laialt levinud äritarkvara, millel kokku enam kui 30 000 kasutajat. Excellenti meeskond on tarkvara aastate jooksul oluliselt edasi arendanud ja seda täiustanud lisades mugavust, kasutajasõbralikkust ja funktsionaalsust. Alates tänasest saavad sama äritarkvara kasutusele võtta ka kõik Lätis tegutsevad ettevõtted.

Excellenti turundus- ja kommunikatsioonijuht Maret Luts selgitab, et seda sammu on Eesti ettevõtjad pikka aega oodanud. „Paljudel Eesti ettevõtetel on tegevus Lätis ning nende ammune soov oli, et ka Läti tütarettevõtted saaksid oma tegevusi hallata Standard Booksis. Meie äritarkvaras on palju mooduleid, mille seast leiab iga ettevõte just enda ärimudelile sobivaid. E-arvete osa on meil hästi lahendatud ning tarkvara on avatud ka liidestustele, mis loob piiramatult võimalusi,“ kirjeldab Maret Luts.

Standard Books on Eestis kõrgelt hinnatud ja klientide poolt tunnustatud äritarkvara. Excellent on teinud väga palju tööd, et ettevõtte kasutajatugi toimiks hästi ning kliendid ei jääks oma murede ja küsimustega üksi. „Klientide positiivse tagasiside üle on meil tõesti hea meel. Excellenti soovitusindeks on viimase kolme aasta jooksul teinud läbi hüppelise tõusu. See annab meile kindlust pakkumaks sama toodet ka Läti ettevõtetele,“ lisab Luts.

Lätis kasutab sama äritarkvara perekonna suuremat liiget Standard ERP ligikaudu 200 ettevõtet. Ka selle tarkvara arendamine Lätis on nüüd Excellenti vastutusel. Otse loomulikult on Lätis nii Standard ERP kui ka Standard Books lätikeelne ning ettevõtted saavad asuda kasutama kõiki Eestis välja töötatud võimalusi ja mooduleid. Lätis on olemas neli partnerettevõtet, kes aitavad programmi kasutusele võtta ning hoolitsevad sealsete klientide heaolu eest. Avatud on ka lätikeelne koduleht aadressil www.excellent.lv.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700