13. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas erineb PilveNAV teistest pilvepõhistest majandustarkvaradest?

Microsoft Dynamics NAV-il põhinev veebipõhine raamatupidamise tarkvara
Foto: Columbus
Internetipõhise tarkvara eelised väljaostetava majandustarkvara ees ei ole enam ammu uudiseks. Järjest enam ettevõtteid on otsustanud oma majandusandmed kolida pilve ning on seetõttu uue tarkvara otsingul. Columbus tuli hiljuti välja esimese Microsoft Dynamics NAV-il põhineva veebipõhise raamatupidamise tarkvaraga. Kuidas eristub PilveNAV teistest Eestis pakutavatest pilvepõhistest äritarkvaradest?

PilveNAV majandustarkvara võib vaadata kui ettevõtte arengut toetavat tööriista. Tarkvara ja äriprotsesside moderniseerimise teel on ettevõttel võimalik eristuda konkurentidest ning saavutada oma ärilisi eesmärke – müügi kasvatamine, efektiivsuse parandamine, andmete kaitsmine või näiteks mobiilsete töökohtade loomine. PilveNAV pakub võimalust kasutusele võtta terviklik ettevõtte tarkvaralahendus selle laiemas mõistes – luua olukord, kus kontoritarkvara, müügitarkvara, kliendiportaal, seadmed jm oluline on omavahel integreeritud. Selle tulemusena on ettevõttes kõik andmed seotud, dokumendid kõigile ühest kohast kättesaadavad ning väheneb erinevate programmide kasutamisest tulenev lisatöö.

PilveNAV integreeritud tarkvarana:

- toetab ettevõtte kasvu,

- parandab klientidega koostööd ning

- tagab andmete turvalisuse.

PilveNAV toetab kasvava ettevõtte vajadusi

Ettevõtte kasvades suureneb töötajate arv, äriprotsessid muutuvad detailsemaks ja keerukamaks ning tellimuste, arvete ja muude ringiliikuvate andmete maht kasvab. Nii nende protsesside kui ka kaasnevate andmete üle kontrolli hoidmine muutub järjest keerulisemaks. Sellise muutuse juures on kõige olulisem tagada, et töötajad saavad keskenduda kliendile ja klienditellimusele ning ei pea tegelema administratiivsete küsimustega. Seega ettevõttes kasutatavad programmid peaksid aitama automatiseerida korduvaid tegevusi, toetama äriprotsesse meeldetuletuste kuvamisega ning pakkuma integreeritud andmeid.

PilveNAVi ja seotud kontoritarkvara saab iga ettevõtte kasutusele võtta paindlikult ja etappidena omale sobivas tempos, näiteks alustades PilveNAVi kasutamisest raamatupidamises ja müügis. Müügiosakond võib alustada müüki PilveNAVis ja Outlookis, kuid rakendada müügiprotsesside keerukuse kasvades vajadusel ka CRMi. Ladu võib programmis kajastada lihtsamal juhul kauba vastuvõttu, kuid tellimuste arvu ja laopersonali kasvades on võimalik PilveNAViga juhtida kõiki laos toimuvaid tööülesandeid paberivabalt. Teenuseid pakkuvale ettevõttele võimaldab PilveNAV lihtsamal kujul klienditellimuste juhtimist, samas on võimalus anda teenuste tellimine ja sobiva aja broneerimine kliendi kätte. Tootmisettevõttele pakub PilveNAV vajalikku funktsionaalsust tootmis- ja ostuplaanide koostamiseks ning ka tootmisülesannete jagamiseks/tagasiside kogumiseks.

PilveNAV parandab klientidega koostööd

Tänapäeva kliendid ootavad oma partnerilt paindlikku koostööd ja kokkulepetest kinnipidamist. Selleks, et pakkuda tarneaegasid ja paindlikkust muudatuste suhtes, peab ettevõttes olema väga hea ülevaade kõikidest lubadustest ja võimalustest. PilveNAV hoiab uusimat infot laoseisu ja lattu teel olevate kaupade osas, näidates ära, mis kaubad millisele kliendile juba lubatud on. Seega, kui näiteks klient palub tellitud koguse asemel kaubakogust suurendada, on lihtsalt võimalik näha, kas ja millal see soov oleks täidetav. Samamoodi on PilveNAV ülevaatlik ja toetav teenuseid pakkuvate ettevõtete tööplaanide ning tootmisettevõtetes esinevate tootmisplaanide muudatuste suhtes.

PilveNAV tagab andmete turvalisuse

Ettevõtte kasvades suureneb ka töötajate arv ning sellest tulenevalt on aina keerulisem kõiki tehinguid kontrollida. Uued turud toovad tihtipeale kaasa uusi regulatsioone ning uued tootegrupid uusi tegevusi. PilveNAV logib kõikide kasutajate tegevused ning programmis on võimalik seadistada kontrollid ja töövood kulukamate, keerukamate või riskantsemate tehingute kinnitusringi läbiviimiseks. Seejuures on PilveNAV turvaline – me majutame PilveNAV lahendust Microsofti pilvekeskkonnas Azure, mis on Microsofti poolt alati uusima serveritarkvara ja andmete varundamise protsessidega enim turvasertifikaate omav pilvekeskkond. Lisaks sellele uuendab Columbus PilveNAVi enda uusimat versiooni nii Microsofti poolsete uuenduste kui ka Eesti riigi seadusandlike muudatuste korral.

Vali oma tee

Töö ettevõttes muutub oluliselt lihtsamaks ja sujuvamaks, kui nii Outlooki kalender kui e-kirjad toimivad koos ärisüsteemidega. Integreeritud lahendus PilveNAV ja Office tarkvara näol tagab ettevõtte kõikide toimingute kulgemise ühese tegevuste jadana alates kliendi e-kirjast kuni lähetatud kaubani välja. Ja seda kõike paberivabalt, integreeritult ja turvaliselt.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700