Autorid: Merit Võigemast, Villu Zirnask • 17. mai 2024

Sunly finantsjuht Lili Kirikal: need kolm õppetundi muutsid mu karjääri

„Ühel mu tiimiliikmel oli välja kujunenud sügav depressioon ja ma olin viimane inimene, kes teada sai“, meenutas Sunly finantsjuht Lili Kirikal tänavusel Pärnu finantskonverentsil üht valusamat hetke oma karjääris.
Ettekandes räägib Sunly finantsjuht Lili Kirikal sellest, kuidas vabanes tubli tüdruku sündroomist ja kasvas seeläbi spetsialistist liidriks.
Foto: Raul Mee

„Lili on vist viimane inimene, kes märkab seda, kui keegi tema tiimist vetsus nutmas käib,“ mäletab roheenergia ettevõtte Sunly finantsjuht Lili Kirikal kolleegi sõnu. Toona ei suutnud naine mõista, miks ta oma tiimiliikmete probleeme õigel ajal ei märganud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700