Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 29. veebruar 2024

Innovatsioon ja majanduslangus: just nüüd on parim aeg äri restardiks

Saates „Digitark äri” tuleb juttu ettevõtlusest ja innovatsioonist. Kuid miks me räägime innovatsioonist ajal, kui majandus on juba pikemat aega languses, ettevõtted lähevad pankrotti ja paljud koondavad töötajaid? Kuula saadet.
Stuudios on esiplaanil ettevõtjad Priit Kongo ja Ulvi Tallo ning saatejuht Mare Timian
Foto: Kai Koks

Tarkvaraarendusfirma Net Group tegevjuhi Priit Kongo sõnul tuleb just praeguses majandusolukorras rääkida innovatsioonist, sest see on võimalus lükata mugavustsoonis olevad ettevõtjad tegema kriitiliselt olulisi otsuseid.

Innovaatiline äri loob võimalusi olla oma konkurentidest eespool ja viia ellu midagi, mida seni pole tehtud ning olla teistele teenäitaja. Tulevikku vaadates on meil nii või teisiti vaja olla uuenduslikud, kui tahame konkurentsis püsida.

Finantsteenuste ettevõtte Grow tegevjuht Ulvi Tallo tõdeb saates, et meisse on justkui sisse kodeeritud ellujäämise instinkt ning rasketes olukordades on suurem vajadus õppida, edasi liikuda, võtta kasutusele uued tööviisid. Just see ongi see, mis meid edasi viib. Innovaatilisemad ettevõtted jäävad ka rasketes oludes püsima.

Saatekülalised räägivad oma kogemustest muudatuste juhtimisel ettevõttes ning toovad ilmekaid näiteid. Saadet juhib Äripäeva teemaveebide raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee ärijuht Mare Timian.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700