Autor: Ken Rohelaan • 13. juuli 2023

Juriidilistele isikutele võib postkasti potsatada trahvi- või kustutamishoiatus

Pärast majandusaasta aruande esitamise tähtaega tehakse automaatne kontroll, kes on aruande esitanud ning seejärel saadetakse esitamata juriidilisele isikule välja juba trahvi- või kustutamishoiatus, rääkis justiitsministeeriumi kohturegistrite talituse juhataja Margit Veskimäe.
Foto: pexels
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700