Autor: Tuuli Seinberg • 20. juuni 2023

Militaarpõhimõtted töökollektiivi juhtimises? Juhtimiskoolitaja toob välja miks ja millal

Saates kuulete miks ja kuidas militaarseid mõtlemismustreid nii enese- kui kollektiivi juhtimises kasutada.
Foto: Shutterstock

Menukite „Ülim vastutus“ ja „Juhtimise strateegia ja taktika“ autorilt, militaarse taustaga koolitajalt Jocko Willinkilt on eestikeelses tõlkes ilmunud uus raamat, mis võiks olla mistahes (enese)juhtimisstrateegia vundament: see on „Distsipliin võrdub vabadus“.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700