Autor: Kristjan Pruul • 16. mai 2023

Suur intervjuu Madis Mülleriga: valitsus ei ole maksumõju piisavalt hinnanud

Värske valitsuse püüe soove ja maksutulu kokku viia on tervitatav, aga planeeritavate maksumuudatuste mõju hindamine on jäänud napiks, tõdes Eesti Panga president Madis Müller Äripäevale antud pikemas intervjuus.
Eesti Panga president Madis Müller
Foto: Raul Mee

“Millist mõju maksutõusud sektoritele avaldavad, kas majandusmõju on üldse niivõrd ulatuslike muudatuste eel piisavalt hinnatud – see tekitas ka keskpanga jaoks küsimusi. Meie soovitus oli proovida nii palju kui võimalik teha veel mõjuanalüüse,” ütles Müller.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700