Autor: Gregor Alaküla • 23. märts 2023

Krüptoinvesteeringud tekitavad vana kooli raamatupidajates ärevust

Vasakul nõustamisbüroo Grant Thornton raamatupidamise osakonna juht Gaily Kuusik, keskel Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees Margus Tammeraja ning paremal Grant Thorntoni kliendikogemuse juht Terje Liiv.
Foto: Kerli Nõmm/Grant Thornton
Eesti turul ei ole krüptovaluutadega tehtavate tehingute menetlemise võimekus raamatupidajate seas piisav ning samal ajal on palju raamatupidajaid, kes ei tahagi endale täielikult uusi asju selgeks teha, rääkis Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees Margus Tammeraja saates „Kasvukursil“.

„Osa ettevõtteid on krüptovaradesse investeerinud ja juba see tekitab klassikalises vana kooli raamatupidajas ärevust. Rääkimata krüptorahade platvormist, vahendusest ja kõigest muust,“ rääkis Tammeraja.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700