Autor: Viivika Rõuk • 31. jaanuar 2023

Asekantsler: riigiasutuste maksupettuses on süü ka ettevõtjal

Kui riigiasutused küsivad söögikohtadelt arvega skeemitamist, lasub süü ka ettevõtjal, kes on nõus arvele valet infot kirjutama, rääkis rahandusministeeriumi finants- ja maksupoliitika asekantsler Evelyn Liivamägi.
Rahandusministeeriumi finants- ja maksupoliitika asekantsler Evelyn Liivamägi
Foto: Andras Kralla
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700