9. jaanuar 2023

Maksude tasumine on uhkuseasi

„Maksude tasumine on uhkuseasi," ütleb vana aastat kokku võtvas ja uude aastasse vaatavas „Teabevara tunnis" KPMG maksunõustaja Olga Lavrova, maksuteabevara üks autoritest. Stuudios on veel KPMG maksunõustajad Ene Liis Lisovik ja Einar Rosin.
Olga Lavrova (vasakul), Einar Rosin ja Ene Liis Lisovik
Foto: Andres Laanem

Jutuks tulevad maksuvaba miinimumi tõus ja raporteerimiskohustus, räägime eelnõudest, muu hulgas investeerimiskontost. Samuti spekuleerime maksumuudatuste üle. Näiteks, kas on oodata varamaksu?

Küsib teabevara vanemtoimetaja Heidi Saar.

Kuula saadet siit:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700