Autor: Viivika Rõuk • 5. jaanuar 2023

Kuula: need on kõige olulisemad just jõustunud seadusemuudatused

Uue aasta esimestel päevadel on jõustunud rohkem kui 250 õigusakti. Kaubandus-tööstuskoja poliitikakujundamise ja õigusosakonna juhataja Marko Udras tegi neist Äripäeva raadio hommikuprogrammis ülevaate.
Foto: Raul Mee

Udras tõi seejuures välja, mis seadusemuudatused rõõmustavad ettevõtjaid seoses välistööjõuga ja miks ta tunneb veidi muret töötervishoiuga seotud muudatuste pärast.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700