Autor: Helen Roots • 19. september 2022

Kuidas andekat töötajat ära tunda ja kas ta vajaks erikohtlemist?

Kuidas sa juhina aru saad, et sinu töötaja on ekstra andekas? Kas ja kuidas sellist töötajat koolitada ja mis juhtub, kui käia temaga ümber kui tavapäraste võimetega töötajaga?
Mait Raava ja Kelly Saatmann
Foto: Andres Laanem

Kas saab üldse tõmmata piiri, kes on andekas, kes mitte või on igal inimesel millegi peale annet? Kas see anne peab avalduma juba lapseeas või võib ka hilistes kolmekümnendates mingi ootamatu päästik inimese andeid valla päästa?

Värske saade „Õppetund“ annab neile ja paljudele teistele andekusega seotud küsimustele vastuse.

Juttu tuleb andekusest ja annetest – sellest, kuidas andekaid inimesi töökeskkonnas märgata ja ära tunda, kuidas nendega ümber käia ja neid koolitada. Andekust on ka täiskasvanute puhul üksjagu uuritud ja stuudios on seda teemat lahti harutamas andragoog ja koolitaja Kelly Saatmann ning juhtimiskonsultant Mait Raava.

Saadet juhib Helen Roots.

Kuula saadet siit:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700