Autor: Neeme Korv • 25. august 2022

Enim on mures väikeettevõtjate ja ehitusfirmadega tegelevad raamatupidajad

Raamatupidajad on esimesesed, kes näevad, kuidas mõne sektori ettevõtetel läheb
Foto: Julia-Maria Linna
Konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv rääkis, et Äripäeva Infopangas valminud raamatupidamisbüroode konkurentsiraporti järgi on enim mures raamatupidamisbürood, kelle kliendid on väikeettevõtted või kinnisvara ja ehitusega seotud ettevõtted.

Kõiv tõdes, et selle info põhjal ei saa väikeettevõtjate ja ehitusfirmade käekäigu kohta kindlaid järeldusi teha, kuid raamatupidajad on esimesed, kes näevad, kuidas ettevõtetel läheb.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700