Autorid: Kai Koks, Mare Timian, raamatupidaja.ee • 14. aprill 2022

Odava raamatupidamisteenusega võid saada vastu pükse

Finsa raamatupidamisbüroo asutaja ja juht Piret Kübbar ning V. Finantser OÜ pearaamatupidaja, tegevjuht ja Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse liige Virge Ratassepp.
Foto: Andres Laanem
„Teabevara tunni” saates tuuakse välja, mis juhtub siis, kui klient ostab raamatupidamisteenust ainult soodsa hinna põhjal. Kas nii on võimalik saada ka kvaliteetset teenust? Juttu tuleb sellest, kuidas tunnustatud raamatupidamisettevõtte kvaliteedimärk võimaldab tuua esile kvaliteetsema teenuse osutajaid, kes järgivad kokkulepitud reegleid.

Eestis võib peaaegu igaüks asutada raamatupidamisteenust osutava ettevõtte olenemata sellest, kas tal on vastav kvalifikatsioon või mitte. Reegleid eiravad teenusepakkujad saavad ka väga madalat hinda pakkuda. Saates räägitakse sellest, milliseid probleeme ja riske see endaga kaasa toob. Tuuakse välja ka lahendusi, kuidas raamatupidamisturgu korrastada.

Saates on külas Finsa raamatupidamisbüroo asutaja ja juht Piret Kübbar ning V. Finantser OÜ pearaamatupidaja, tegevjuht ja Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse liige Virge Ratassepp ning saadet juhivad raamatupidaja.ee ärijuht Mare Timian ja teabevara toimetaja Kai Koks.

Kuula saadet siit:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700