Autor: Gregor Alaküla • 10. detsember 2021

Kuidas käituda, kui sinu firmas toimub läbiotsimine

Vasakul vandeadvokaat Risto Käbi ja paremal advokaat Martin Järve.
Foto: Erakogu
Kriminaalmenetluse keerdkäikudesse sattudes tasub advokaat kaasata juba algusest peale, sest ärevas olukorras ei pruugi inimesed teha kõige paremaid otsuseid, rääkisid advokaadid saates „Triniti eetris“.

Suuremal osal inimestest puudub kokkupuude kriminaalmenetlusega, mistõttu on levinud stereotüüpne arvamus, et „sellel, kes advokaadi võtab, on midagi varjata“, rääkis vandeadvokaat Risto Käbi. Käbi lisas, et tegelikkuses on just menetluse alguses suurim potentsiaal protsessi mõjutada. Advokaat Martin Järve lisas, et protokolli kirja pandud ütlusi hiljem enam muuta ei saa, mistõttu tulekski algusest peale teada, millele menetluse juures tähelepanu pöörata.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700