Autor: Kai Koks • 1. november 2021

ERK tunnustab parimaid raamatupidamisfirmasid kvaliteedimärgiga

Eesti Raamatupidajate Kogu (ERK) juhatuse esimees Margus Tammeraja ning raamatupidamisettevõtte Robby & Bobby partner ja raamatupidamise teabevara peatoimetaja Krista Teearu.
Foto: teabevara.ee
„Teabevara tunni” erisaates räägib Eesti Raamatupidajate Kogu (ERK) juhatuse esimees Margus Tammeraja lähemalt arvestusvaldkonna digiarengust ja raamatupidamisteenuse kvaliteedist. ERK tähistab novembris 25. tegevusaastat. Selle aja jooksul on välja antud ligi 4400 kutsetunnistust ja eelmisest aastast alates tunnustatakse eeskujulikke raamatupidamisettevõtteid kvaliteedimärgiga.

Raamatupidamisettevõtte Robby & Bobby partner ja raamatupidamise teabevara peatoimetaja Krista Teearu räägib saate teises pooles, kuidas koroonapandeemia on mõjutanud majandusaasta aruande koostamist, milliseid lisateadmisi saavad raamatupidajad klientidele ja tööandjale pakkuda ning muudest aktuaalsetest raamatupidamise teemadest. Sõna ütleb sekka ka küberraamatupidaja Arved Aru, kes annab aimu, kuhu on arvestusala areng jõudnud aastaks 2032.

Saadet juhivad raamatupidamise teabevara toimetaja Kai Koks ning teemaveebide raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee juht Mare Timian.

Kuula saadet siit:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700