Autor: Raamatupidaja.ee • 18. september 2021

Kuidas indeksfondidest maksueelisega viimast võtta

Investorid Kristi Saare ja Jaak Roosaare räägivad indeksifondidesse investeerimise põhitõdedest ja jagavad enda kogemusi.

Räägitakse investeerimisest nii pensionifondide kui mikroinvesteerimise kaudu, aga antakse nõu ka suuremate summadega tegutsemiseks. Lisaks antakse nõu kuidas lastele investeerimisportfelle üles ehitada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700