Autor: Raamatupidaja.ee • 31. august 2020

Hullem pauk läks majandusest mööda, aga see pole veel kõik

Kõige hullemad ennustused majanduse kohta ei ole tõeks osutunud, aga see pole veel kõik. Nii saab kokku võtta Luminori peaökonomist Tõnu Palmi ja Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja arutelu selle osa üle, kas on liiga vara kergendatult hingata ja hullem pauk läkski mööda.

Saatest selgub, millised on nii Eesti kui meile tähtsamate riikide majanduste väljavaated lähikuudeks ning millised on ohumärgid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700