Autor: Raamatupidaja.ee • 24. august 2020

Arvepetturid varitsevad ettevõtet kaua, et saada suur noos

Saate fookuses on arvepettused ehk kuidas end pettuste vastu kaitsta või mida teha pärast seda, kui ettevõte on petiste ohvriks langenud. Lisaks tutvustatakse seadusmuudatust, mis jõustumisel võimaldab senisest paremini hakata Eestis krediteerima laekumata arveid.

Oma kogemusi jagavad advokaadibüroo Triniti vandeadvokaadid Sten Veidebaum ja Katri Tomson ning advokaat Peeter P. Mõtsküla. Saadet juhib Aivar Hundimägi. Saade valmib koostöös advokaadibürooga Triniti.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700