Kuidas kriisis määramatuse ja tunnetega hakkama saada

Räägime sellest, millised emotsioonid meid kriisi ajal vallutavad ja miks me ei peaks praeguse olukorra üle kurtma. Räägime juhtimisest ja juhtidest ning saame mõned kiired ja hästi töötavad nipid, kuidas ärevas ja heitlikus olukorras toime tulla.

„Teabevara tunni“ külalisteks on psühholoog, juhtide koolitaja ja nõustaja Mare Pork ning pereterapeut Katrin Saali Saul. Vestlust juhib Äripäeva teabekeskuse juht ja juhi teabevara peatoimetaja Liivi Kedelauk.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700