Autor: Raamatupidaja.ee • 21. aprill 2020

Kuidas eriolukorras kohustustest vabaneda

Eriolukord on ärgitanud valitsust koostama kaks eelnõud, mis mõjutavad ettevõtete kohustuste täitmist. Nende eelnõude plusse ja miinuseid vaagitakse saates „Triniti eetris“. Lisaks tuleb juttu üürisuhetest ning eriolukorra tingimustes osanike ja aktsionäride koosoleku korraldamisest.

Neil teemadel räägivad advokaadibüroo Triniti vandeadvokaadid Anna Liiv, Ain Kalme ja Erki Vabamets. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700