Autor: Raamatupidaja.ee • 16. aprill 2020

Kriisi väärtus on, et näeme peeglist, kes me tegelikult oleme

Skandinaavia tõmme jääb kriisi tagajärjel nõrgemaks ning selleks, et ettevõtted järgmises kriisis upakile ei kukuks, tuleb teha ära otsus, et teadus on ettevõtluse üks alustest, rääkis juhtimiskonsultant Mait Raava saates "Kuum tool".

"Mis on ju Eesti majanduse probleem on väike kasumlikkus, eriti eksporditurgudel. Oleme valdavalt odav tööjõud Skandinaavia suunal. Seetõttu ei ole üldse üllatav, et raha kiiresti otsa lõpeb," lausus Raava.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700