Autor: Priit Pokk • 21. veebruar 2020

PRIA pettuseid hakkab lahendama Euroopa

Justiitsministeeriumi kriminaalpoliitika asekantsler Kristel Siitam-Nyiri rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis Euroopa Prokuratuurist.
Foto: Erik Prozes
Viimase nelja aasta jooksul on alustatud Eestis umbes 25 kriminaalmenetlust, mis võiksid kuuluda Euroopa Prokuratuuri pädevusse, selgitas justiitsministeeriumi kriminaalpoliitika asekantsler Kristel Siitam-Nyiri.

Siitam-Nyiri sõnul on enamik neist pettused ja kelmused, mis on seotud Euroopa Liidu rahast antavate toetustega – sageli on tegu just põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) pettustega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700