Autor: Villu Zirnask • 29. juuni 2022

Staažikas audiitor seljatas kohtulahingus audiitorkogu

Riigikohus mõistis staažikas audiitori õigeks ning ta sai tagasi oma tegevusloa ja kutse.
Villu Zirnask, majandusajakirjanik

Audiitortegevuse järelevalve nõukogu (AJN) viis audiitorbüroos, mille nime kohtuotsuses ei avaldada, läbi kontrolli ja andis valimis olnud töödele hinde „punane”, mis tähendab, et audiitorteenuse kvaliteet ei vasta nõuetele. Kontrolli tulemusest lähtudes tunnistas AJN büroo tegevusloa kehtetuks ning võttis vandeaudiitorilt ära kutse. Varasemates kontrollides oli AJN selle audiitorbüroo töödes samuti leidnud märkimisväärseid puudusi ja trahvinud puuduste eest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700