Autor: Marianne Lõhmus, raamatupidaja.ee juht, Raamatupidamise Praktiku peatoimetaja • 18. jaanuar 2021

Raamatupidamise Praktik, jaanuar 2021

Lootusrikkalt uude aastasse

Möödunud aasta oli ääretult pingeline ja keerukas. Paljudel meist vähenes töötasu või kadus töökoht, osa ettevõtteid pidi tegevuse lõpetama ning mõned kaotasid lähedase. Olgugi et halbu asju juhtub igal aastal, tundub möödunud aastale tagasi vaadates, et neid oli erakordselt palju ning eelkõige negatiivse alatooniga. Alanud aasta tundub justkui lootuskiir, kuigi juhtveeru kirjutamise ajal oleme viiruse leviku tipus ning värskelt on kehtestatud uued piirangud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700