Autor: Raamatupidaja.ee • 9. september 2020

Raamatupidamise Praktik, september 2020

Ärkamise ja muutuste aeg

Soojad suvekuud on kiiresti möödunud ja ongi käes esimene sügiskuu. Septembris tekib minul alati selline mõnus ärevus: värske hooaeg ja uus kooliaasta toovad kaasa uut hingamist ja motivatsiooni. Pikad suveõhtud ja paljajalu jalutuskäigud rannaliival asenduvad sujuvalt töisema ja tõsisema tegevusega. Kui isiklikus elus seotakse eesmärke tihti aastavahetusega, siis tööalaselt oleme kooliajast omandanud harjumuse, et septembris hakkab kõik uue hooga pihta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700