Autor: Raamatupidaja.ee • 9. oktoober 2020

Raamatupidamise Praktik, oktoober 2020

Kokkusaamise rõõm

Oktoobrikuu ajakirjas vaatame korraks tagasi septembri keskpaigas toimunud 15. Pärnu raamatupidamiskonverentsile ja toome teieni mõtted, mis meile sealt kõrvu jäid. Nii nagu ikka, on paljud neist kõigile teada, kuid vajavad sellegipoolest meelde tuletamist. Minul endal on väga hea meel, et hoolimata keerulisest ajast saime võimaluse kokku saada, olulised teemad üle vaadata ning ühiselt arutleda ja mõtiskleda. Eks kohtumised ja kokkusaamised ongi omandanud sel aastal hoopis teistsuguse väärtuse ning tekitavad mõnusat ärevust, justkui oleks suur konverents midagi erakordset.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700