Autor: Raamatupidaja.ee • 19. juuni 2020

Raamatupidamise Praktik, juuni 2020

Raamatupidamine on rohkem kui aruandlus

Soojad suveilmad saabusid sel aastal eriolukorra varjus. Vabas õhus aja veetmine oli soositud ning kokkusaamiste, spordiürituste ja koolituste ärajäämine viis välja toimetama ka need, kellel muidu selleks aega nappis. Igal juhul paitab soe suvepäike juba mõnusalt ja läheme meiegi oma meeskonnaga suvepuhkusele – järgmise ajakirjanumbri toome teieni alles septembri alguses. Hoolimata sellest, et paberil me nüüd kahel kuul ei kohtu, kajastame raamatupidaja.ee veebilehel ka suvel kõike aktuaalset ja teemakohast.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700