Autor: Raamatupidaja.ee • 13. aprill 2020

Raamatupidamise Praktik, aprill 2020

Kriisiajal aitavad arukad otsused ja rahulik meel

Viimastel nädalatel kajastatud uudised on paraku seotud eelkõige hirmu, negatiivsuse ja raskete valikutega. Majanduskriis ründas kõige ootamatumal viisil ning maailm on katki ja lukus. Paljud meist teevad kardinaalseid muudatusi oma argipäevas.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700