Autor: Marianne Lõhmus, raamatupidaja.ee juht, Raamatupidamise Praktiku peatoimetaja • 11. november 2019

Raamatupidamise Praktik, november 2019

Kas kõik on nii kuis paistab?

Mulle väga meeldib novembrikuu ajakirja kaanelause „tahan midagi päriselt ära teha”. See tekitab tunde millestki suurest ja maailma muutvast. Millestki sellisest, mis jääb alles siis, kui meid endid enam ei ole. Tasub vaid loota, et see mis jääb, pole võlg. Paraku tuleb aga ka seda ette ning ajakirja lõpu poole leiate loo sellest, kuidas käituda võlgniku surma korral.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700