Autor: Raamatupidaja.ee • 7. oktoober 2019

Raamatupidamise Praktik, oktoober 2019

Kuidas kontrollida kontrollimatut?

Oktoobrikuu ajakiri on kirju kui sügisesed lehed, alustades liigsest kontrollivajadusest ja lõpetades seekordse persooni Anastassia Haitinaga, kes kiiresti kasvavas ja muutuvas iduettevõttes raamatupidajana töötab.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700