Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 20. oktoober 2021

Raamatupidamise Päeva programmis on üllatusi!

Raamatupidajate Päeva konverentsi programmis on uusi esinejaid ja teemasid raamatupidaja praktilisest kogemusloost majanduse kiire taastumiseni.

Esimene uus esineja konverentsil on Virge Ratassepp, kes on raamatupidamisbüroo V. Finantser OÜ asutaja ja tegevjuht.

Virge astub konverentsil lavale oma ettevõtte praktilise kogemuslooga “Digitaalne raamatupidamine. Kelle piire peab nihutama, raamatupidaja või kliendi omi?”

Teine uus esineja on SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor, kes teeb konverentsil oma ettekandes sissevaate (maailma)majanduse kiirest taastumisest koroonapandeemiast ja sellega kaasnevatest suurtest väljakutsetest.

Tähelepanuta ei jää ka mõtlemapanevad Eesti demograafia- ja tööturuprobleemid ning majanduse struktuuri olulised muutused IT/startup sektori kasuks.

Raamatupidajate Päev 2021: Kes sa oled, raamatupidaja?

12. november 2021, Kruiisiterminal Tallinna Sadamas

Konverentsil saab osaleda saali- või veebipiletiga, valiku saad teha ostu vormistamisel. Veebipiletiga on võimalik jälgida konverentsi video vahendusel ja osaleda aruteludes. Lisaks kaasneb veebipiletiga võimalus konverentsi salvestust järele vaadata 30 päeva jooksul. Juhul kui soovid oma piletit ümber vahetada, võta palun ühendust korraldajatega.

Lisainfo ja registreerimine SIIN.

Raamatupidajate Päeva programmi on aidanud kokku panna Eesti tunnustatud raamatupidajad, seega tuled kuulama kasulikku ja ajakohast teadmist.

Konverentsile on väga oodatud raamatupidajad, pearaamatupidajad, palgaarvestajad, finantsistid, raamatupidamisbüroode juhid, meeskonna- ja valdkonnajuhid.

8 pakilist küsimust saab konverentsil vastuse

• Milline on majanduse sõiduplaan ning kus selles plaanis on raamatupidajad?

• Märkasin rikkumist, mis nüüd saab?

• Miks e-arved ja e-kviitungid on raamatupidaja töös möödapääsmatud?

• Kelle piire peab nihutama, raamatupidaja või kliendi omi?

• Kuidas mõjutab Covid-19 raamatupidamise aastaaruannete koostamist?

• Kas tead, mida sa töötajana väärt oled?

• Kuidas kliendikesksus aitab raamatupidajal kvaliteetsemat tulemust saavutada?

• Millised on raamatupidaja mitu nägu ja miks on kasulik seda teada?

Koostöös Excellent Business Solutionsiga valime ajakirja Raamatupidamise Praktik kaanepersoonide seast välja arvestusvaldkonda sel aastal kõige enam mõjutanud professionaali.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700