Veebiseminar
Ainult tellijale

Muudatused maksuvõla eest vastutamisel

2019. aasta alguses jõustuvad mitmed maksukorralduse seaduse muudatused, mis võivad mõjutada enamikku ettevõtjaid. Veebikoolituse käigus käime põhjalikult läbi olulisemad muudatused ning vastame mitmetele põletavatele küsimustele.

Kõige põhimõttelisem muudatus on see, et nüüdsest saab äriühingu maksuvõla eest vastutama panna lisaks juhatuse liikmele ka äriühingu tegeliku juhi, kes formaalselt äriühinguga seotud ei olegi. Räägime sellest, keda saab edaspidi äriühingu maksuvõla eest vastutusele võtta ning millistel asjaoludel seda teha saab. Vaatame, kas löögi alla võivad sattuda ka raamatupidajad, töötajad ja volitatud isikud ja kuidas oleks võimalik ohvriks sattumise riski vähendada.

VORMISTA TELLIMUS
TELLI VEEBISEMINAR JA SAAD SEDA VAADATA 3 NÄDALA JOOKSUL ENDALE SOBIVAL AJAL JA KOHAS
Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700