Ainult tellijatele
Autor: Raamatupidaja.ee • 5. veebruar 2019
Ainult tellijatele

Muudatused maksuvõla eest vastutamisel

2019. aasta alguses jõustuvad mitmed maksukorralduse seaduse muudatused, mis võivad mõjutada enamikku ettevõtjaid. Veebikoolituse käigus käime põhjalikult läbi olulisemad muudatused ning vastame mitmetele põletavatele küsimustele.

Kõige põhimõttelisem muudatus on see, et nüüdsest saab äriühingu maksuvõla eest vastutama panna lisaks juhatuse liikmele ka äriühingu tegeliku juhi, kes formaalselt äriühinguga seotud ei olegi. Räägime sellest, keda saab edaspidi äriühingu maksuvõla eest vastutusele võtta ning millistel asjaoludel seda teha saab. Vaatame, kas löögi alla võivad sattuda ka raamatupidajad, töötajad ja volitatud isikud ja kuidas oleks võimalik ohvriks sattumise riski vähendada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus

Vormista tellimus kohe ja saad:

  • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
  • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
  • Ajakirja paberväljaande
  • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700