Autor: Maret Güldenkoh • 15. mai 2024

Kes on seotud isikud ja kuidas nende tehinguid aastaaruandes õigesti kajastada

Raamatupidaja.ee lugejad küsivad, kuidas kajastada aastaaruandes tehinguid seotud osapooltega ka sellisel juhul, kui nende osas on toimunud muudatused. Toome sellesse teemasse selgust.
Foto: Freepik

Raamatupidamisekspert Maret Güldenkoh rõhutab, et aastaaruande lisas peab välja tooma tehingud seotud osapooltega ning kogu olulise teabe, mis on vajalik ettevõtja finantsseisundi mõistmiseks. Kindlasti tuleb lisada osapoolte kirjeldus, toimunud tehingute mahud, saldod jms.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700